Varastotilaa

Cityvarasto vuokraa varastotilaa HelsingissäEspoossaKeravallaJärvenpäässä,LahdessaTampereellaTurussaJyväskylässä sekä Oulussa. Varastotila toimipisteitä Cityvarastolla on tällä hetkellä yhteensä seitsemäntoista, joka on markkinoiden eniten. Varastotilat ovat lämpimiä, kuivia sekä valoisia. Varastotiloja on useita eri kokoja aina 1m²:n varastosta 100m²:n varastotilaan. Varastotilaa valtakunnallisesti

Varastotilat sijaitsevat lähellä kaupunkien keskustaa tai aivan sen läheisyydessä. Varastotiloihin on helppo päästä autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Jokaiseen Cityvarastoon pääsee ajamaan autolla sisään tai aivan varastotilan ulko-oven eteen.

Varastotiloissa on erilaisia tavaroiden siirtämisvälineitä, joilla on helppo siirtää suuretkin huonekalut varastotilaan. Varastotilojen käytävät ovat tilavia ja valoisia ja lattiapinta on tasainen ja kova, joten kärryt kulkevat käytävillä sulavasti eteenpäin. Varastotilojen ovet ovat vähintään 100cm leveitä. Korkeutta varastotiloilla on (riippuen varastotilakohteesta) 2,4 – 3m.

Voit varastoida Cityvaraston varastotilassa lähes kaiken mitä haluat. Huonekalut, vaatteet, polkupyörät, auton renkaat jne.on kätevää pitää varastotilassa esim.muuton aikana. Varastotilaan on helppo viedä tavarat

Minimivuokrausaika varastotiloille on 1kk. Maksimivuokra-aikaa ei varastotiloissa ole. Voit pitää varastotilaa väliaikaisesti tai pysyvästi lisätilana.

Cityvarastolta voit vuokrata varastotilan kätevästi netistä tai soittamalla numeroon 0400 906 566. Voit myös kysellä kätevästi varastotiloista sivun oikeassa laidassa olevasta chätistä. Tulemme mielellämme paikan päälle esittelemään varastotiloja. 

Varastotilan voi vuokrata joko toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella tai määräaikaisella sopimuksella.

Tervetuloa tutustumaan Cityvaraston varastotiloihin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s