Cityvaraston pienvarasto apuna asunnon stailauksessa

Aikaisemmin kerroimme kuinka Cityvaraston pienvarastoja kannattaa käyttää asunnon stailauksessa apuna. Totesimme, että on järkevää hankkiutua ylimääräisistä tavaroista väliaikaisesti eroon, jotta asunnon myynti helpottuisi ja asunto näyttäisi ”myyvemmältä”. On tutkittu, että hyvin stailattu asunto menee helpommin ja paremmalla hinnalla kaupaksi, kuin asunto, jota ei ole lainkaan stailattu.

Ajattelimme vielä tuoda Cityvaraston käyttöä konkreettisemmaksi lukijoillemme ja siksi otimme yhden asiakkaamme asunnon myynnin ja stailauksen esimerkki-caseksi.

Marika perheineen asui Espoon Laurinlahdessa 3h+keittiö paritalossa. He totesivat asunnon käyneen liian pieneksi ja päättivät ostaa isomman. Ensin kuitenkin vanha asunto piti saada myydyksi.

Marika etsi internetin googlesta pienvarastoja hakusanalla varastotilaa. Hän vertasi eri pienvarastoyrityksiä, joilla on varastotilaa Espoossa. Lopulta hän päätyi Cityvarastoon. Kysyimme Marikalta, miksi juuri Cityvarasto? ”Cityvarastosta syntyi heti ensi näkemältä luotettava vaikutelma. Nettisivut olivat selkeät ja kaikki tiedot mitä tarvitsimme löytyi helposti. Esim.hinnat olivat selkeästi esillä ja muutenkin huomasimme heti, että Cityvarasto on pienvarastoalan edelläkävijä” Marika kertoi.

Marika otti puhelimitse yhteyttä Cityvarastoon ja sopi tapaamisen Espoon Laajalahden Cityvarastolle. Hänelle pienvarastoja lähti näyttämään Cityvaraston Antti Latvala, joka palvelee asiakkaita PK-seudulla.

Alustavasti oli sovittu, että 5m²:n varasto voisi riittää. Marika kertoi, että he tulevat varastoimaan pienvarastoon pari lipastoa, hyllyn, paljon kirjoja, lasten leluja, vaatteita, urheiluvälineitä sekä kaikki kesäkalusteet.

Todettuaan 5m²:n vuokravaraston sopivan kokoiseksi Cityvaraston Antti ohjasi Marikan Laajalahden toimistoon, jossa sopimus pienvaraston vuokraamisesta tehtiin. Aikaa koko urakkaan meni n.10 minuuttia. Sopimuksen teon jälkeen oli vuorossa ensimmäisen

kuukauden vuokran sekä vuokratakuun maksu. Maksun voi suorittaa käteisellä, pankki-ja luottokortilla sekä tilisiirtona.

Usein Cityvaraston asiakkaat tuovat tavaransa itse varastolle, kuten tässäkin tapauksessa. Ja seuraavana päivänä asunnon stailausta varten varastoimat tavarat saapuivatkin Cityvarastoon.

Sitten oli aika keskittyä olennaiseen eli asunnon myyntiin. Kiinteistövälitysfirma otti asian hoitaakseen ja laittoi asunnon esille. Asunnossa pidettiin ensimmäinen näyttö ja kuinkas kävikään? Kaupat tuli heti!

Ja tältä asunto näytti stailauksen jälkeen:

 


Uskon, että asunnon stailaus eli ylimääräisten tavaroiden varastointi Cityvarastoon edesauttoi asunnon myynnissä”, totesi Marika heti tuoreeltaan hymyillen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s