Pakkanen yllätti taas!

Joka vuosi pakkanen yllättää iloisesti. Tänä vuonna talvi antoi tuntumaa hyvissä ajoin ja jälleen yllättäen lokakuun lopussa. Edeltävällä viikolla vielä sinnikkäät puutarhavadelmat puskivat marjaa kun lämpötila oli pysynyt melkein kymmenessä asteessa Etelä-Suomessa. Talven tulo näkyy myös Cityvarastolla. Talvirenkaat haettiin kiireesti käyttöön ja kesärenkaat varastoitiin ensi vuotta varten. Puutarhakalusteetkin löysivät turvapaikan talveksi Cityvaraston lämpimistä tiloista. Nyt vinkki joulupukin apulaisille…. Cityvarastosta löytyy piilo isommillekin paketeille.

Kuva

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s